Pølsehorn

 

24 stk. ( 1 pølsehorn = 1,5 point )

2,5 dl lunken vand ( 0 point )
25 g gær ( 0 point )
1 æg ( 2 point )
1 spsk. flydende sødemiddel ( 0 point )
½ tsk. salt ( 0 point )
ca. 6 dl hvedemel ( 21 point ( hvis der bruges mere skal der lægges point til ))
8 pølser ( max 10 % fedt ) ( ddv's pølser er at anbefale ) ( 16 point )

- Gæren røres ud i det lunkne vand
- Tilsæt de øvrige ingredienser ( prøv dig lidt frem med melet, skal være glat og smidig )
- Ælt dejen godt på et mel drysset bord
- Del dejen i 2 og rul hver klump dej ud i en rund cirkel
- Del cirklerne i 12 stykker hver
- Del hver pølse i 3 stykker og læg et stykke pølse i den brede ende og rul mod midten
- Lad dem hæve på en bageplade i ca. 15 min
- Pensl pølsehornene med mælk
- Bages i ca. 10 min. ved 220 grader