Kyllinglasagne

4 personer/stk. ( 1 person/stk. = 7,5 point )

3 stk. kyllingebryst a 125 g ( 6 point )
1½ dåse hakket tomater ( 0 point )
1 løg ( 0 point )
1½ pk kalkunbacon ( 3 point )
2 fed hvidløg
1 tsk. oregano
1 dl. sødmælk ( 1,5 point )
10 g kærgården 25% mindre fedt ( 1,5 point )
salt og peber ( 0 point )

Bechamelsauce:

3 dl skummemælk ( 1.5 point )
jævning ( lidt vand med en spsk. mel = 0,5 point )
40 g cheasy revet ost 13 % ( 2 point )
salt og peber ( 0 point )

9 lasagneplader ( 9 point )
110 g cheasy revet ost 13% ( 5,5 point )
 

- Smelt smørren i en gryde, og svits det hakkede løg
- Tilsæt baconen
- Tag bacon/løg blandingen op, og brun kyllingen på begge sider
- Når kyllingen er brunet af, tilsættes bacon/løg blandingen igen
- Tilsæt også, de hakkede tomater, oregano og presset hvidløg
- Lad kyllingen koge i tomaterne til det er mørt
- Tag kyllingen op, og skær det i små stykker ( strimler )
- Tilbage i gryden med kyllingen og tilsæt nu lidt fløde
- Smag til med salt og peber
- lad det simre 5 min mens du laver bechamelsauce

Bechamelsauce:

- varm skummemælken op
- jævn mælken en smule
- tilsæt den revet ost
- smag til med salt og peber

- Læg først kyllingesovsen i et fad, så lasagneplader, igen kyllingesovs, så bechamelsauce osv. Slut med kyllingesovs og bechamelsauce
- Drys lidt revet ost over
- Sættes i ovnen i 35-40 min. ved 200 grader ( varmluft 180 grader )